Najbolji Telefoni do 200 Evra u Srbiji: Top 5 Izbora za 2024. godinu

Tražiš novi telefon, ali ne želiš potrošiti bogatstvo? Telefoni u cenovnom rangu do 200 evra danas nude odličan balans između performansi i cene. U ovom članku donosimo ti top 5 najboljih modela dostupnih u Srbiji, koji pružaju kvalitetne specifikacije za pristupačnu cenu.

Kako bismo došli do pravih informacija, zadovoljstva korisnika i učestalosti vraćanja telefona na reklamaciju, posetili smo prodavnicu i servis mobilnih telefona Bezar u Novom Sadu. Iako smo saznali da se danas mnogi, posebno mladi ljudi, odlučuju za skuplje telefone, gde glavnu ulogu u ceni igra brend, a ne mogućnosti uređaja, ovih 5 telefona su se pokazali kao vrhunski izbor u odnosu cene i kvaliteta.

1. Xiaomi Redmi 12

Cena: Oko 190 evra
Šta nudi:
Xiaomi Redmi 12 je poznat po izdržljivoj bateriji od 5000 mAh, koja ti omogućava dugotrajan rad bez čestog punjenja. Uz 6.7-inčni Full HD+ ekran i 64 GB interne memorije, ovaj model je odličan za svakodnevno korišćenje i uživanje u multimediji. Redmi serija je prepoznatljiva po tome što nudi puno za svoju cenu, pa se Redmi 12 može pohvaliti stabilnim radom i kvalitetnom izradom.

Xiaomi Redmi 12 crni model sa trostrukom zadnjom kamerom i ekranom na kojem je prikazano ime modela.
Izvor; https://www.tehnomedia.rs/

2. Realme C55

Cena: Oko 200 evra
Specifikacije:
Realme C55 dolazi sa velikim 6.72-inčnim ekranom i 128 GB interne memorije. Sa 6 GB RAM-a, lako se nosi sa više aplikacija istovremeno, a baterija od 5000 mAh obezbeđuje dugotrajnu upotrebu. U pitanju je solidna opcija za korisnike koji žele brz telefon za surfovanje internetom, društvene mreže i povremeno fotografisanje.

Realme C55 telefon sa dvostrukom zadnjom kamerom i ekranom na kojem je prikazano ime modela.
Izvor: tehnomedia.rs

3. Samsung Galaxy A14

Cena: Oko 180 evra
Šta nudi:
Ako voliš Samsung, Galaxy A14 je idealan telefon u ovom cenovnom rangu. Ekran od 6.6 inča u Full HD+ rezoluciji pruža jasan prikaz, dok 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije omogućavaju nesmetano korišćenje. Baterija od 5000 mAh znači da ćeš moći provesti ceo dan bez potrebe za punjenjem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Android Authority (@androidauthority)

4. Motorola Moto G13

Cena: Oko 170 evra
Specifikacije:
Motorola Moto G13 je poznata po pouzdanim performansama. Dolazi sa 128 GB interne memorije, 4 GB RAM-a i baterijom od 5000 mAh, što je više nego dovoljno za prosečnog korisnika. Njegov 6.5-inčni ekran je solidan za gledanje video sadržaja ili čitanje, dok čist Android interfejs nudi jednostavno korisničko iskustvo.

5. Nokia G22

Cena: Oko 190 evra
Šta nudi:
Nokia G22 je robusna opcija za one koji traže dugotrajan i pouzdan telefon. Sa baterijom od 5050 mAh i 128 GB interne memorije, Nokia G22 ti daje dovoljno prostora za aplikacije, fotografije i video snimke. Nokia je poznata po brzom ažuriranju softvera, što dodatno povećava vrednost ovog modela.