Doček Nove Godine 2025 u Kopernikus 6/10 Event Centru – Provod za Pamćenje

Kopernikus 6/10 Event Centar najavljuje spektakularan doček Nove godine 2025, sa muzikom koju predvode popularni izvođači Darko Lazić, Rada Manojlović i Nenad Manojlović.

  • Cena: 140e
  • Početak u 21h,  do 4h

Ovaj prostor, koji prima oko 800 posetilaca, je fantastična prilika da najluđu noć u godini dočekate u fantastičnoj atmosferi. Svi za Novu godinu dođu posebno raspoloženi, a vrhunski odabir pevača garantuje odličan provod.

Svo troje su svoje muzičke karijere izgradili u takmičenju „Zvezde Granda,“ a svoju popularnost su stekli ne samo sopstvenim hitovima već i zbog toga što odlično pevaju pesme drugih izvođača.

Ako tražite još opcija za doček Nove godine 2025 u Beogradu, Beograd Fair je još jedna sjajna destinacija koja nudi odličan muzički program uz poznate izvođače. Ako volite luksuz i nezaboravnu žurku, hotel Hyatt i Tea Tairović su pravi izbor

Ukoliko niste sigurni gde želite da proslavite, a razmišljate o dočeku van Beograda ili u nekom od gradova u unutrašnjosti Srbije, više informacija možete pronaći ovde.

Darko Lazić je jedan od najpoznatijih folk pevača u Srbiji, proslavio se pobedom u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda.“ Njegovi hitovi poput „Majko“ i „A nek je dolazila stalno“ doneli su mu veliku popularnost, a prepoznatljiv je po moćnom glasu i emotivnim interpretacijama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Rada Manojlović je pop-folk pevačica koja se takođe proslavila u „Zvezdama Granda.“ Njeni hitovi, kao što su „Nikada više“ i „Alkotest,“ osvojili su široku publiku, a poznata je po energičnim nastupima i harizmatičnom scenskom nastupu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RADMILA RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Nenad Manojlović, brat Rade Manojlović, postao je prepoznatljivo ime na muzičkoj sceni, zahvaljujući učešću u „Zvezdama Granda“ i nastupima širom Srbije, poznat po pesmama koje spajaju tradicionalne i moderne folk elemente.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nenad Manojlovic (@nenad.manojlovic.official)